Se nyhedsbrevet i browser
Logo

Nyheder fra din Tube

- Skoletube & Studietube

 
 
Hent dine medier før sommerferien
 

Hent dine medier før sommerferien

Vi opfordrer alle vores brugere til selv at rydde op efter sig, når tiden på Skoletube rinder ud. Fx hvis du er afgangselev i 9. eller 10 . klasse.

Hvis du går ud af skolen, stopper på jobbet eller hvis jeres skole stopper med at tegne abonnement på Skoletube (det sidste er selvfølgelig kun et tænkt eksempel ;-)), så har du brug for to ting:

  1. at få dine ting fra Skoletube med dig.
  2. at få ryddet op efter dig.

Vi har lavet en guide til, hvordan du gør begge dele.

 

 
Se oprydningsguiden her
 
WeVideo på EU-servere
 

Kære Skoletube-kontaktperson

“Vi tester i øjeblikket Wevideos nye EU-server-setup, som de har arbejdet på de sidste mange måneder. Det virker som det skal, og derfor skifter vi over til de nye EU-servere. ”

Alle Skoletubes brugere vil derfor fra det nye skoleår pr. 1. august anvende Wevideo via deres EU-servere – hvor ingen data forlader EU.
 
VIGTIGT at sige videre til lærere/ITressourcepersoner i din kommune:
Husk! Færdiggør dine videoprojekter og eksporter/udgiv dem inden, du går på sommerferie d. 30/6. Alt slettes nemlig i sommerferien (mellem d.10-20 juli)
 
Vi har lagt en popupbesked på Wevideo, så hvis brugerne åbner Wevideo fra nu af og frem til 10 juli, så vil de kunne læse denne besked:
 
Husk! Færdiggør dine videoprojekter og eksporter/udgiv dem inden, du går på sommerferie d. 30/6. Alt slettes nemlig i sommerferien (mellem d.10-20 juli)
 
Har du spørgsmål til ovenstående, så kan du ringe eller skrive til.

Marcus Bennick, www.laerit.dk/skoletube, tlf: 2714 2687
 
PS. Sletning handler kun om Wevideo, ikke om medier på Skoletube generelt. Alt hvad du har liggende under "Mine medier" og i kanaler på Skoletube, røres der ikke ved.
 
 
WebIT oplægsholdere
 

Allerede over 200 tilmeldte. Det er nu, hvis du skal sikre dig billet.

WebIT vender tilbage i 2022 - og du kan blandt andre møde ovenstående oplægsholdere!

Efter 2 år med Corona vender WebIT tilbage! Det er webit, som du kender og elsker det, men der er spritnye tiltag, og vi har foretaget mundbinds-mange forandringer i Tubeuniverset, mens Coronaen har lagt WebIT i dvale.

Vi har allerede et foreløbigt program på plads, som du kan se på WebITs egen hjemmeside. Der er praktiske, teoretiske, fantastiske og magiske oplæg.

Vi glæder os utroligt meget over, at WebIT er tilbage i 2022, og vi glæder os helt vildt til at se dig og dine kollegaer igen.

 
Se foreløbige program og køb billetter her
 
Del læseoplevelser på klassen
 

Lad eleverne dele deres læseoplevelser

Fantastisk ny BogBlog på Skoletube lader eleverne dele deres læseoplevelser gennem anmeldelser.

 På Skoletubes Studiesites, kan klassen oprette sin helt egen bogblog med animerede forsider, stjernesystem til karakterer, mulighed for indlejring af billeder, lyd, video og selvfølgelig tekst.

 Det er fedt at have en god oplevelse med en bog, men det er endnu federe at have mulighed for at dele den oplevelse med andre.
 
Se bogbloggen og kom i gang her
 
 

En fed ide til din undervisning

Få overblik over Skoletube med Skoletubehæftet
Rigsarkivet og tidslinjer med Skoletube
Digitale læremidler – lav et flot og nemt overblik
 
Find flere her...