Se nyhedsbrevet i browser
Logo

Nyheder fra din Tube

- Skoletube & Studietube

 
 
Wevideo
 

VIGTIGT om Wevideo

Når du opdaterer din Wevideo app (iOS/Android) skal du indstille den til EUversion.

Du kan finde vores vejledning til, hvordan du gør ved at klikke på billedet herover eller ved at klikke på knappen under dette indlæg. Del gerne oplysningen med dine kolleger. 
 
Sådan gør du
 
Mit liv med statistik
 

Escape rooms og statestik

Mit liv med statistik er en interaktiv undervisningsportal med tematiserede forløb til 7.-10. klassetrin. Materialet er rettet mod undervisning i samfundsfag, matematik og dansk.

Indholdet veksler mellem statistikopgaver og escape rooms og andre interaktive elementer. Materialets formål er et ruste eleverne som kompetente og kritiske brugere af tal og statistik, både i mødet med nyhedsstrømme af svingende kvalitet og som fremtidige demokratiske medborgere.
 
Find materialet her
 
coxar
 

COXAR - Skab innovative løsninger i CoSpaces

COXAR er et gratis undervisningsmateriale til samfundsfag, dansk og geografi.
 
Oplev verdens største flygtningelejr på nært hold og skab jeres kreative løsninger med augmented Reality og virtual Reality. Materialet understøtter, at eleverne skaber deres egne kreative løsninger og leger med teknologier i undervisningen.
 
Find materialet her
 
Mød os i foråret
 

Kom og mød Skoletube i foråret

Foråret står for døren, og vi glæder os til at møde dig rundt om i landet.

 
Danmarks it- og medievejlederforening afholder Gl. Avernæs konference på Fyn d. 12. - 13. april. Vi kommer selvfølgelig forbi og glæder os til at møde dig ved vores stand og i de hyggelige omgivelser. 
 
#Lærfest´23 skydes i gang d. 19 april, og vi er tilstede både med oplæg og stand. Kom og få dit Skoletubehæfte og en snak med os. Vi glæder os til at se dig og dine kolleger. 
 
 
WebIT 2023
 

WebIT 2023 - tilmelding er åben!

Den 24. august 2023 sker der noget magisk i Fredericia. Det er 13. gang, vi afholder WebIT ... men det er heldigvis ikke en fredag, og hvis du kommer, så lover vi, at vi ikke inviterer Jason.

På WebIT finder du altid de bedste oplægsholdere. Frontløbere på både den teoretiske og praktiske it-didaktik.

Du går altid fra et WebIT med nye praktiske it-didaktiske ninja-tricks i ærmet. Vi gør en dyd ud af at bruge værktøjer og platforme kreativt med henblik på undervisning og læring.
 
Du kan allerede nu sikre dig en plads på WebIT 2023.
 
Se mere om WebIT 2023
 
Kanaler og samlinger
 

Superfede Kanaler & Samlinger


Det nye kanaldesign er en helt ny og bedre oplevelse, når du skal sortere og dele dine medier på Skoletube. 

Nye kanaler er den mest efterspurgte feature på Skoletube, og den er nu en realitet. Gem medier i lækre nye kanaler, oversku deltagere i kanalen og sorter dine mange kanaler i den helt nye feature "Samlinger".
 
Vi har lavet en række videovejledninger, som guider dig i gang med alle de nye muligheder i det nye kanaldesign på Skoletube.
 
Se videoerne og tilmeld dig kanalen
 
 

En fed ide til din undervisning

Lad eleverne dele deres læseoplevelser
Forsider i Book Creator
Lav plakater og collager
 
Find flere her...