Se nyhedsbrevet i browser
Logo

Nyheder fra din Tube

- Skoletube & Studietube

 
 
Drama studio
 

Drama studio er nu ude på Skoletube

Mange har længe ønsket Drama studio på Skoletube - og nu er tiden endelig inde til, at drømmen kan virkeliggøres. 

Drama Studio er en farverig tegnefilmslignende teaterproduktion, der vil inkludere og aktivere elevernes fagligheder og fantasi. 

Eleverne kan arbejde sammen i hold. Dele manuskripter med hinanden, og rette i dem samtidig. Der kan uddeles roller, hvor en elev kan være instruktør, en anden manuskript forfatter, mens den tredje kan designe tøjet og kulisserne, som scenograf eller kostumedesigner

 
SE MERE HER
 
Prezi
 

Præsentation og samarbejde på en ny måde

Prezi har gendesignet deres værktøj til skabelse af præsentationer. Nu kan du fx igen zoome og flyve på en en uendelig canvas.

Den helt store nyhed i Prezis re-design er deres "Frame" værktøj. Her kan du indramme et bestemt sted på arbejdsfladen og vupti, så bliver det automatisk til et slide.

Det betyder bl.a. at du nu igen kan zoome uendeligt ind på arbejdsfladen, og at perspektivet automatisk drejer og zoomer, hvis du skifter til et nyt slide. 

Herudover, så giver den næsten uendelige canvas mulighed for at lave helt unikke simultane samarbejder mellem elever, lærere, teams og andre. Alle kan nu få et område på den samme arbejdsflade, uden at skabelsen af indhold overlapper andres arbejde.

LÆS MERE HER
 
 

En fed ide til din undervisning

Skab 360° billeder med A.I. i Thinglink
Lav plakater med Collage maker
Twine – nyt værktøj til interaktive fortællinger
Den Blå Fugl – nyt design
Bare scan og upload – fra mobil til Skoletube
 
Find flere her...