Se nyhedsbrevet i browser
Logo

Nyheder fra din Tube

- Skoletube & Studietube

 
 
 
BC nye vejledninger
 

Book Creator - helt nye videovejledninger

Vi er glade for at kunne præsentere vores opdaterede vejledninger til Book Creator på Skoletube!
 
Disse vejledninger er designet til at hjælpe både lærere og elever med at få mest muligt ud af værktøjet. Uanset om du vil skabe digitale bøger, multimedieprojekter eller noget helt tredje, giver vejledningerne en trin-for-trin gennemgang af, hvordan du hurtigt kan oprette og udgive dine egne projekter.
 
LÆS MERE HER
 
 
BIB online
 

Udgiv hele klassens bibliotek i Book Creator

Med den nye funktion i Book Creator kan du nu udgive hele biblioteker online – en perfekt løsning til at fremvise elevernes arbejde samlet ét sted.

Det giver både lærere, elever og forældre en unik mulighed for at få adgang til alle klassens projekter digitalt. Ved at udgive et bibliotek i Book Creator kan eleverne stolt præsentere deres arbejde, samtidig med at lærere og forældre får en enkel og tilgængelig måde at se elevernes læring i digital form.

LÆS MERE HER
 
 
Webaviser
 

Top 3 måder at lave Webaviser på Skoletube

Der er mange måder at skabe digitale webaviser på Skoletube, og her er mine tre favoritter, som hver især tilbyder noget unikt til både lærere og elever.

Uanset om du leder efter avancerede funktioner, flot design eller en brugervenlig oplevelse, så har Skoletube en løsning for dig. I blogindlægget her kan du se 3 muligheder henvendt til forskellige aldersgrupper og i forskellige værktøjer.

LÆS MERE HER
 
 

En fed ide til din undervisning

Slice din madpakke som en ninja
Kreativ magi med Padlet Sandbox
Levende personkarakteristik i Padlet
Lav Escape rooms med Falkenberg og Thinglink
Handout om CoSpaces og A.I. billeder
 
Find flere her...